•  
  •  

Trainingen

“Als Pellikaan Bouwbedrijf zijn wij de laatste jaren intensief bezig met de kwaliteitsverbetering van onze bouwprojecten. Een belangrijk onderdeel is de vergroting van de kennis van specifieke bouwdelen zoals metselwerk bij onze medewerkers. Door deze kennis in te zetten bij kwaliteitscontrole op de bouw merken wij dat dit ook leidt tot een kennisvergroting bij de bedrijven die voor ons werken. Wij ervaren momenteel dat onze inspanningen leiden tot meer plezier in het werk, minder faalkosten en een betere kwaliteit van onze projecten.”
Roy Pellikaan (Pellikaan Bouwbedrijf)

Verticale scholing
Efficiëntie staat bij verticale scholing centraal. Immers als projectleiders en werkvoorbereiders weten wat er moet gebeuren wil dit nog niet zeggen dat in de praktijk dit ook daadwerkelijk gebeurt. En als bouwplaatsmedewerkers wel weten wat er moet gebeuren, maar krijgen niet het juiste materiaal aangeleverd, gaat het in de praktijk ook niet goed.

Om die reden heeft Bouwradius cursussen voor u bedacht die leiden tot uitstekend metselwerk, een afname van de faalkosten en een toename van de efficiëntie gedurende het bouwproces. Doordat de kennis binnen bedrijfskolom op zowel beleidsmatig als uitvoerend niveau aanwezig is kunnen onduidelijkheden op het gebied van kennis en uitvoering in een eerder stadium worden uitgesloten. Hierdoor kan er beter worden ingekocht en neemt de efficiëntie toe op de bouwplaats met als gevolg een vermindering van tijd en kosten.

Voor wie?
In principe voor iedere medewerker binnen de bouwkolom. Het ligt voor de hand om te starten met het midden- en hoger kader om de geesten rijp te maken en draagvlak te creëren. Maar uiteindelijk zal het beste resultaat worden tot stand komen als meerdere disciplines binnen de organisatie, van inkoop en werkvoorbereiding tot en met uitvoerende medewerkers deze kennis hebben.

Andere doelgroepen kunnen zijn: medewerkers in project- en bouwteams, toezichthouders, projectleiders, uitvoerders, werkvoorbereiders, calculators en directievoerders, maar ook tekenaars van architectenbureaus constructiebureaus.

Bij MADE kunt u ook terecht voor op maat gemaakte cursussen.
Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen via 013-8200300 of via het contactformulier.

Share
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!