•  
  •  

Verbaan Systems

foto11Sinds 2000 zijn wij in Weert gevestigd. De oorspronkelijke ontwikkelaar van de prefab keramische raamdorpelelementen.

In 2002 kwam daar de productie van verlijmde dakpannen bij. Deze bestaan uit knikpannen, chaperonpannen, dubbele pannen in alle voorkomende typen.

Prefab keramische gevelelementen spelen inmiddels een steeds prominentere rol binnen ons bedrijf. Zowel ontwikkeling, productie en montage worden in eigen beheer uitgevoerd. Keramische geveldelen geven een gebouw een kwalitatief hoogwaardige uitstraling. Verbaan Systems ontwerpt de elementen in nauwe samenwerking met de architect en/of ontwikkelaar. Hierdoor ontstaat telkens een klantspecifieke uitvoering met daarin alle aandacht voor esthetica, maar ook voor transport- en montage oplossingen.Dankzij de prefab productie kan met de daarbij behorende industriële kwaliteit een zeer grote variatie van ontwerpmogelijkheden worden gerealiseerd. Onze jongste innovatie maakt het mogelijk om spectaculaire 3D effecten te realiseren in de gevel.
Deze geveldelen zijn onverwoestbaar,blijvend mooi en hebben een warme uitstraling. Ze zijn steeds weer verrassend wat betreft vorm en kleur.

Verbaan Systems in Weert levert dus een breed assortiment aan prefab keramische bouwproducten.

klik op logo om naar website te gaan

Share
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!