•  
  •  
  • Home
  • /Participanten

Participanten

Navolgende bedrijven zijn als participant aan MADE verbonden.

GB 150x150Gebr. Bodegraven BV

GB richt zich op de bouw-industrie met Verkoop, Marketing, Productie, Ontwikkeling en Distributie van verbindingen van metaal en kunststof. GB is een vooraanstaande leverancier in de bouwwereld en levert dankzij een ruime ervaring, voor elk denkbare toepassing een passende verbinding.

Lees meer…

fischerfischer

De slogan van de ondernemingsgroep fischer luidt “Op zoek naar vernieuwing komt u fischer tegen”. Onze voortdurende zoektocht naar vernieuwing blijft evenwel niet beperkt tot producten. We streven ook naar vernieuwing op het gebied van technische procedures, organisatiemethodes, organisatie- en businessplannen.

Lees meer…

Ubbink

Ubbink verzorgt oplossingen voor energie-efficiency en een goed binnenklimaat voor gebouwen. Als kunststof producent biedt Ubbink systemen voor Rookgasafvoer, Ventilatie en Luchtdicht en Waterdicht bouwen.

Lees meer…

weber_beamix_logo_defSaint-Gobain Weber Beamix B.V.

Toonaangevend op het gebied van industrieel vervaardigde premix mortels en lijmen. Als bedrijf ontwikkelen, maken en leveren wij producten en oplossingen voor de bouw, waarbij rekening wordt gehouden met het efficiënte gebruik van energie en de duurzame bescherming van onze leefomgeving.

Lees meer…

BIA Beton BV

BIA geeft inhoud aan vorm en kleur. BIA: een onderneming met beide benen op de grond, zakelijk, no-nonsense, maar met voeling met de wensen die leven in de markt. De productie faciliteiten zijn uitstekend, evenals de mogelijkheden op logistiek terrein.

Lees meer….

Omnicol

Oplossingen bieden voor het professioneel verlijmen van bouwmaterialen, daarin is Omnicol sterk. Onder andere badkamers, zwembaden en ziekenhuizen worden vakkundig afgewerkt met Omnicol producten als verbindende schakel tussen de kale ondergrond en de esthetische afwerking. Daarnaast levert Omnicol krachtige oplossingen voor het verlijmen van bakstenen voor buitengevels.

Lees meer…

Vandersanden

Vandersanden is al meer dan 90 jaar een familiebedrijf, gedreven door innovatie, duurzaamheid en vakmanschap. Zij bieden producten die inspireren tot het ontwerp en de realisatie van mooie gebouwen en huizen en de aanleg van straten en tuinen. Als business partner bouwen ze aan duurzame relaties gebaseerd op openheid en vertrouwen. Samenwerken met Vandersanden betekent opgenomen worden in de grote Vandersanden familie.

Lees meer…

Vekemans 150x150Adviesbureau Vekemans

Adviesbureau Vekemans maakt tekeningen, berekeningen en rapporten voor de bouw. Dit in de meest brede zin van het woord; van eerste ontwerpschets tot technisch detail, van constructieberekening tot bouwkundige rapportage.

Lees meer…

logo-NEW-DEF-EngelsBaksteen_CMYK-300x99 150x150Engels Baksteen

Engels Baksteen produceert een zeer divers assortiment kwalitatief hoogwaardige gevel- en straatbakstenen. Kwaliteit en duurzaamheid gaan bij Engels Baksteen hand in hand door gebruik van lokale grondstoffen, moderne productiemachines, energie-efficiënte drooginstallaties en geavanceerde tunnelovens.

Lees meer…

MAKZ Kalkzandsteen

MAKZ is een flexibele producent van kalkzandsteen. Sterk in kwaliteit en service. Een organisatie met verfrissende ideeën. Wij denken graag met u mee over de toepassing en verwerking van dit populaire bouwproduct.

Lees meer…

Logo_Vilton_FC1Vilton

Is een belangrijke bouwpartner voor veel aannemers, architecten en constructeurs omdat het bouwprojecten van begin tot eind ondersteunt. De engineers en technisch adviseurs van Vilton denken mee over het realiseren van luchtdichte en waterdichte gebouwen, het funderen van gebouwen en het beheersbaar maken van de akoestiek in ruimten.

Lees meer…

vebaan systems logo nw 150x150Verbaan Systems

Sinds 2000 in Weert gevestigd en is de oorspronkelijke ontwikkelaar van prefab keramische raamdorpelelementen. Prefab keramische gevelelementen spelen inmiddels een steeds prominentere rol binnen ons bedrijf. Zowel ontwikkeling, productie en montage worden in eigen beheer uitgevoerd.

Lees meer…

MBI

Voor de utiliteits- en woningbouw produceert MBI esthetische en functionele metselstenen en blokken. De gevelstenen van MBI onderscheiden zich in design. Beton leent zich bijzonder goed voor het produceren van maatvaste, lange en slanke gevelstenen.

Lees meer…

Share
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!