•  
  •  

Over ons

Ontvangst voor site(1)
DSC_5979 bouwhal site
header2
Foto voor site 1
DSC_2235_bouwhoek_mockups
metselen_HSB
Embassy garden_2
100202_091_DokumentationSaeulen_ML_109
metselrobot2 kl
ROB in actie in MADE Bouwhoek (site)
PinewoodPanel_Warmenhuizen_3
DSC_0222(2)
clickbrick1
Sussex multi fuss gesint (1)
normal_Spaarndammerbuurt_2
leeuwarden-038953
DSC_0222(2)
Amsterdamse school 2
3816oo162068932613
_DSF8905_13X20
f-studioninedots_thetruetalker_peter-cuypers-hr-475x712

MADE voor metselwerk

MADE Center is het instituut om de kennis over toepassing van metselwerkproducten te verdiepen. MADE is een onafhankelijk kenniscentrum voor metselwerk. Een virtuele ontmoetingsplaats die beschikt over een uitgebreide bibliotheek. We organiseren samenkomsten op locatie. MADE stimuleert de ontmoetingen tussen architecten, aannemers, projectontwikkelaars, adviseurs, metselaars, producenten, leveranciers, branche- en belangenorganisaties, kennis- en opleidingsinstituten, studenten en scholieren. Met een doel: de in de markt aanwezige kennis bundelen en delen!

MADE stimuleert

MADE ondersteunt creativiteit en productinnovatie. De kennis van een veelheid aan producten en materialen, stimuleert en inspireert tot nieuwe producten en toepassingen. MADE vergroot de marktpotentie van metselwerk. Metselwerk heeft veel mogelijkheden, ook constructief. En MADE kan dit laten zien en onderbouwen vanuit haar eigen kennis en het netwerk.

Kennis gebundeld

MADE bundelt alle kennis van de metselwerkbranche, zowel praktisch als theoretisch. Het kenniscentrum legt het accent op wat het product doet, in plaats van wat het is. Via MADE dragen participanten en brancheorganisaties hun productkennis over aan de bouwpraktijk. Zo wordt MADE een virtuele marktplaats van kennis en informatie. Op locatie creëren wij hotspots waar vakmensen elkaar ontmoeten, praktijkkennis verzamelen en delen met elkaar. Iedereen zal daarvan profiteren, metselwerk als eindproduct in het bijzonder. En de faalkosten gaan omlaag!

horizontal break
Share
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!