•  
  •  

Activiteiten

Er gebeurt van alles op het gebied van metselwerk. Bij MADE of erbuiten. Mocht u zelf nog bijeenkomsten hebben of weten, die mogelijk interessant zijn voor de MADE agenda, dan kunt u dit laten weten door een mail te sturen naar het MADE Center.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Themamiddag “Staal in gevelmetselwerk”

11 juni 2013 @ 13:00 - 17:30

Gevelmetselwerk is in de huidige tijd niet meer te realiseren zonder het gebruik van diverse stalen hulpconstructies of ondersteunende materialen. De afgelopen honderd jaar zijn er vele producten ontwikkeld en toegepast, zoals bijvoorbeeld spouwankers, lateien, geveldragers, metselwerkwapening en  borstweringssteunen. Tijdens deze themamiddag zullen de laatste ontwikkelingen op het gebied van de toepassing van staal in gevelmetselwerk de revue passeren.
De huidige stand van zaken in normeringen en regelgeving zal toegelicht worden en ook de laatste ontwikkelingen op het gebied van het verduurzamen van staal in gevelmetselwerk zal besproken gaan worden. Naast de specialisten van de organiserende bedrijven, zullen ook een aantal deskundigen op het gebied van het verduurzamen van staal aanwezig zijn. Aan het einde van de middag zal er gelegenheid zijn om met hen in discussie te gaan over de gegeven presentaties of mogelijk nog niet behandelde onderwerpen. Kortom een ideale gelegenheid om in één middag weer volledig op de hoogte te zijn van de toepassing van staal in gevelmetselwerk.

De gegeven presentaties kunt u via de pagina “Downloads” bekijken!

Share

Gegevens

Datum:
11 juni 2013
Tijd:
13:00 - 17:30
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

MADE Center
Maidstone 28
Tilburg, 5026 SK Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
013-8200300

De gegeven presentaties kunt u terug vinden op de pagina “Downloads”.