•  
  •  

Activiteiten

Er gebeurt van alles op het gebied van metselwerk. Bij MADE of erbuiten. Mocht u zelf nog bijeenkomsten hebben of weten, die mogelijk interessant zijn voor de MADE agenda, dan kunt u dit laten weten door een mail te sturen naar het MADE Center.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Steengoed en Duurzaam

11 november 2015 @ 13:00 - 18:00

€150,

De betonsteen is een zeer gewaardeerd element in onze openbare ruimte. Zowel in het horizontale vlak – een robuust bestratingselement – als verticaal –  een constructief dragend en tegen het klimaat beschermend element – komen we dit op het eerste gezicht simpele massaproduct tegen. Alhoewel simpel?! De betonsteen is verkrijgbaar in een enorme variëteit met vele natuurlijke bewerkingen, deklagen en kleurvariaties, heeft zeer kleine maat- en vormafwijkingen en bezit relatief gunstige milieuaspecten.
Op dit seminar laten we enkele actuele ontwikkelingen zien. We staan stil bij de inspanningen die de sector zich getroost om de duurzaamheidsopgave het hoofd te bieden en tonen u hoe bedrijven tegenwoordig op een zeer arbeidsvriendelijke manier ‘een straatje leggen’. Ook is er aandacht voor de aardbevingsproblematiek en de wijze waarop steenconstructies hiertegen bestand zijn. Tot slot gunnen we u een kijkje in de toekomst. Lees ook de flyer.

Aanmelding

U kunt zich aanmelden door het  aanmeldingsformulier  naar de Betonvereniging te verzenden.  Het verschuldigde bedrag is voor aanvang van de bijeenkomst overgemaakt op ING Gouda IBAN: NL98 INGB 0000 3512 39 BIC: INGBNL2A t.n.v. Betonvereniging Gouda, onder vermelding van ‘Naam Studiedag’ en de naam van de deelnemer(s).

Meer informatie over de sprekers en dagindeling treft u hier aan.

Share

Gegevens

Datum:
11 november 2015
Tijd:
13:00 - 18:00
Kosten:
€150,
Website:
http://www.betonvereniging.nl/p/1/10278/-/c0/steengoed-en-duurzaam

Organisator

Betonvereniging
Telefoon:
0182-539 233
E-mail:
info@betonvereniging.nl
Website:
http://www.betonvereniging.nl/

Locatie

MADE Center
Maidstone 28
Tilburg, 5026 SK Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
013-8200300

De gegeven presentaties kunt u terug vinden op de pagina “Downloads”.