•  
  •  

Activiteiten

Er gebeurt van alles op het gebied van metselwerk. Bij MADE of erbuiten. Mocht u zelf nog bijeenkomsten hebben of weten, die mogelijk interessant zijn voor de MADE agenda, dan kunt u dit laten weten door een mail te sturen naar het MADE Center.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Slotevenement “innovatie in metselwerk gevels” + lezing Autarkytecture!

18 februari 2014 @ 19:00 - 23:00

Tilburg is een stad van makers. Binnen het project Innovatiedialoog makerscultuur Tilburg willen CAST en MADE metselwerk kenniscentrum de verbinding leggen tussen verschillende vakmensen om tot innovatieve concepten te komen. We hebben ontwerpers, producenten en bouwers bij elkaar gebracht tijdens een workshopmiddag en -avond op 11 februari jl. rond viert concepten van metselwerk gevels. Ben jij als architect of een andere ontwerper geïnteresseerd in de uitkomst van deze innovatief ingestoken workshops? CAST en MADE nodigen je van harte uit deel te nemen aan de presentatie van de resultaten op dinsdag 18 februari 2014 vanaf 15.30u-20.30u.

Workshopthema’s:
• Energiezuinig
• Milieuvriendelijk
• Renovatie
• Prefab

De eerder ontwikkelde concepten worden gepresenteerd aan het publiek tijdens een evenement rond maakinnovatie bij het MADE Center. Voorafgaand aan de presentaties geeft Belgisch ontwerper Thomas Lommée een inspirerende lezing over Autarkytecture, een prikkelend betoog voor een vernieuwend bouwproces. Dit project staat op het moment tentoongesteld in kunsthuis Z33 in Hasselt (BE). Hierna gaan de bezoekers, onder het genot van een borrel, langs een presentatie van de verschillende concepten en kunnen in gesprek gaan met de workshopdeelnemers. Het publiek mag stemmen op het meest interessante of originele concept, dat uiteindelijk door de participanten van MADE Center concreet uitgewerkt zal worden.

Wat levert het jou op?
– Kennisontwikkeling op het gebied van materialen en technische producttoepassingen.
– De mogelijkheid je eigen project in te brengen en samen met anderen innovatieve oplossingen te ontwikkelen.
– De mogelijkheid met een groep innovatieve concepten te ontwikkelen, die mogelijk verder worden uitgewerkt met ondersteuning van MADE.
– Kennismaken met productontwikkelaars, fabrikanten, ontwerpers en andere professionals uit de bouw tijdens de afsluitende avond.

Aanmelden
Ben jij geïnteresseerd in innovatieve gevelontwikkelingen op het gebied van metselwerk? En wil je samen met professionals van gedachte wisselen over nieuwe ontwikkelingen? Meld je dan aan via secretariaat@castonline.nl of via het inschrijfformulier op onze website. De projecten worden gepresenteerd tijdens deze afsluitende avond. Dat begint om 19.30 (inloop 19.00u).

Voor meer informatie kan je mailen of bellen naar CAST.
Hopelijk tot de 18e februari!

CAST en MADE Center

Share

Gegevens

Datum:
18 februari 2014
Tijd:
19:00 - 23:00

Organisator

CAST
Telefoon:
013 - 544 92 22
E-mail:
secretariaat@castonline.nl
Website:
www.castonline.nl

Locatie

MADE Center
Maidstone 28
Tilburg, 5026 SK Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
013-8200300

De gegeven presentaties kunt u terug vinden op de pagina “Downloads”.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!