•  
  •  

Activiteiten

Er gebeurt van alles op het gebied van metselwerk. Bij MADE of erbuiten. Mocht u zelf nog bijeenkomsten hebben of weten, die mogelijk interessant zijn voor de MADE agenda, dan kunt u dit laten weten door een mail te sturen naar het MADE Center.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

PLATO Export – seminar

8 oktober 2013

Export in Nederland
De Nederlandse export is ongelooflijk belangrijk. Met een bedrag van ruim 400 miljard euro aan exportomzet, zo’n tweederde van het bruto binnenlands product, is de exportsector een van de steunpilaren van de Nederlandse economie. In de huidige economie groeit export als een van de weinige sectoren nog door en biedt kansen voor MKB-ondernemers. Het project ‘PLATO Export’ richt zich op deze kansen en helpt bedrijven om de mogelijkheden van export in te zetten voor verdere ontwikkeling en groei.

Nieuw in 2013: PLATO Export
Door bedrijven te helpen met hun exportplannen, levert PLATO een bijdrage aan de economische structuurversterking. Het project is een initiatief van PLATO en gaat november a.s. van start. Het project richt zich op bedrijven in Brabant en werkt voor de uitvoering van het project samen met Fenedex (Vereniging van Nederlandse Exporteurs). Neem voor PLATO Export contact op met Ab Jansen 06-53556522 (projectleider van PLATO Export) of stuur ons een e-mail voor meer informatie.

Seminar
U kunt ook 8 oktober ons seminar ‘Succesvol internationaal ondernemen – trends in export’  (zie programma – pdf) bijwonen. Dan krijgt u informatie over de mogelijkheden van export en wat internationaal ondernemen/export voor uw bedrijf kan betekenen. Sprekers zijn trendwatcher Dr. Carl Rohde en Mr. Drs. Bart Jan Koopman, directeur Fenedex. Aanwezig op het seminar is ook Ab Jansen (discussieleider) en hij kan u persoonlijk te woord staan.

– Blijft de export groeien in 2014?
– Wat zijn de veelbelovende markten van dit moment?
– Welke uitdagingen zien exporteurs dit jaar?

Het bijwonen van de seminars uit de PLATO seminarreeks is voorbehouden aan leden van PLATO Business Club (en PLATO Round Table) en voor genodigden. Vermeld a.u.b. of u lid bent of door wie u bent uitgenodigd. Is dit niet op u van toepassing en wilt u toch het seminar bijwonen, dan betaalt u € 65,00. Wanneer u aangeeft een relatie van het MADE Center te zijn kunt u dit seminar gratis bijwonen.

Share

Gegevens

Datum:
8 oktober 2013
Website:
http://www.plato-nl.com/?page_id=665

Locatie

MADE Center
Maidstone 28
Tilburg, 5026 SK Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
013-8200300

De gegeven presentaties kunt u terug vinden op de pagina “Downloads”.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!