•  
  •  

Activiteiten

Er gebeurt van alles op het gebied van metselwerk. Bij MADE of erbuiten. Mocht u zelf nog bijeenkomsten hebben of weten, die mogelijk interessant zijn voor de MADE agenda, dan kunt u dit laten weten door een mail te sturen naar het MADE Center.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online ‘inloopochtend’: Lateien & Geveldragers

juni 26 @ 09:00 - 10:30

Onze bekende inloopochtend gaan we, na een eerdere succesvolle sessie, nog een keer digitaal doen. Op vrijdag 26 juni tussen 09u00 en 10u30 nodigen we u uit voor een online discussie over het navolgende onderwerp:

  • Lateien & Geveldragers in metselwerk

We zullen het zo veel mogelijk integraal benaderen en zullen dus ook de dilataties, wapening en verankering, gerelateerd aan dit onderwerp meenemen!

Zoals u van ons gewend bent zijn onze bijeenkomsten interactief. Daarom nodigen wij u uit om uw eigen -bevindingen -vragen -problemen en/of -projecten in relatie tot dit onderwerp voor 23 juni aan ons te bezorgen via info@madecenter.eu 
Wij verwerken deze dan in de inhoud van de bijeenkomst. Graag ook even per mail aanmelden dat u meedoet de 26e, dan zorgen wij ervoor dat u tijdig een uitnodiging ontvangt met daarin alle verdere details. Aanmelden kan via de onderstaande button.

Tot de 26e juni en we ontvangen graag alvast tijdig uw visies en vragen als extra input!

Share

Gegevens

Datum:
juni 26
Tijd:
09:00 - 10:30

Organisator

MADE Center
Telefoon:
013-8200300
Website:
www.madecenter.eu

Locatie

ONLINE

De gegeven presentaties kunt u terug vinden op de pagina “Downloads”.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!