•  
  •  

Activiteiten

Er gebeurt van alles op het gebied van metselwerk. Bij MADE of erbuiten. Mocht u zelf nog bijeenkomsten hebben of weten, die mogelijk interessant zijn voor de MADE agenda, dan kunt u dit laten weten door een mail te sturen naar het MADE Center.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Circulariteit & Metselwerk

10 oktober 2019 @ 08:30 - 17:00

Inspirerende sprekers, aansprekende kennissessies, verrassende inzichten, en een passende locatie – dat zijn de ingrediënten voor het Circulaire Congres van 2019. Hét kennis- en inspiratie evenement voor professionals die een bijdrage leveren aan de transitie naar een circulaire- en CO2 arme economie. Op de dag van de duurzaamheid werkt MADE samen met BouwCirculair om ook de gebouwde omgeving en speciaal metselwerk in relatie tot dit actuele onderwerp op de kaart te zetten. Het congres fungeert als een ontmoetingspunt voor iedereen die zich verantwoordelijk voelt voor circulair denken en doen binnen de eigen organisatie. Een plek waar alle geïnteresseerden bij elkaar komen om bij te praten, kennis en ervaringen uit te wisselen en doelen voor de komende periode te formuleren.

Thema:                  CirculairDoen
Datum:                  10 oktober 2019
Plaats:                   Willem Twee – Den Bosch

Programma:
08.30 uur           Ontvangst
09.00 uur           Welkom en kennissessies
12.15 uur           Lunch
12.45 uur           Presentatie van 15 innovaties
15.30 uur           Workshop over Geluk en Duurzaamheid door Guido Weijers
16.30 uur           Netwerkborrel

 

 

 

 

 


Kennissessies
Tijdens dit BouwCirculair congres kan een keuze gemaakt worden uit verschillende thema’s met 21 compacte en informatieve kennissessies en een Lagerhuisdebat. Onderwerpen die aanbod komen zijn Aanbesteden en Contracten, Beton (geopolymeren) en Asfalt, Sloop en Recycling, LCA’s en MKI’s, Vrijkomende materialen, etc. en in de middag 15 pitches uit het Innovatie Netwerk. Naast de onderwerpen uit de GWW-sector wordt er ook nadrukkelijk aandacht gegeven aan circulariteit in de woningbouw – metselwerk!

 

Share

Gegevens

Datum:
10 oktober 2019
Tijd:
08:30 - 17:00
Website:
http://www.bouwcirculair.nl/p/congres-2019

Locatie

Willem Twee
's-Hertogenbosch, Nederland

Organisator

MADE Center
Telefoon:
013-8200300
Website:
www.madecenter.eu

De gegeven presentaties kunt u terug vinden op de pagina “Downloads”.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!